Mijn helden van vroeger – Een iets andere lijst

You may also like...

3 reacties

 1. Harrold schreef:

  Leuk verhaal. Ik herken er veel in uit mijn eigen jeugd. Mijn eerste computer was de Aquarius. Inderdaad die spanning toen je hem voor het eerst aansloot op de tv en dan ermee aan de slag ging. Ja, mooie tijd 🙂

 2. frank schreef:

  Mooi verhaal inderdaad!
  Ben ook begomnen op een zx81 / timex1000 ergens in 1983 dacht ik, mooie tijden

  • Mario Pfeiffer schreef:

   Dank je wel Frank. Het waren zeer zeker mooie tijden. Het is toch bijzonder om een ontwikkeling vanaf het begin mee te maken die de wereld en de mensen daarin bewust en onbewust heeft gevormd tot wie zij nu zijn.
   En uiteraard speelt jeugdsentiment geen enkele rol hierin …. ahum.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.